28 Aralık 2013 Cumartesi

Kendo Seabass Minnow 145

Daha çok ürettiği başarılı maket balık modelleriyle tanınan Kendo markası 2013 yılında Seabass Minnow 145 modelini piyasaya sürdü. İnce uzun yapılı ve az dalarlı bir model olan Seabass Minnow 145 adından da anlaşılacağı gibi özellikle deniz levreği avında iddialı bir ürün.

Nispeten büyük balık avları için tasarlanan Seabass Minnow 145'te "owner" marka kancalar tercih edilmiş. Kaliteden ödün vermemek ve kullanıcıyı yarı yolda bırakmamak adına kullanılan "owner" kancalar maliyeti biraz yükseltse de Seabass Minnow 145 bu haliyle bile muadilleri arasındaki en ucuz maket balık olma özelliğini taşıyor.




Lüfer, levrek, akya, baraküda, torik ve daha bir çok yırtıcı balık avında çok başarılı olacağına inandığım Seabass Minnow 145'in bazı renkleriyle geçtiğimiz sezon ben de deneme fırsatı buldum. Balığın azaldığı sezon sonuna doğru edindiğim Seabass Minnow 145'ler ile Samsun'da keyifli lüfer avları gerçekleştirdim. Farklı şehirlerde yaşayan arkadaşlarımdan tavsiyem üzerine Seabass Minnow 145 edinenler de bu yem ile birbirinden güzel trofe avlarına imza attılar. Bu avların arasında bence en başarılı olanı sevgili Sefa Sürmelioğlu'nun yakaladığı 3.75 kg'lik kofana. Bu balık Seabass Minnow 145'nin kalitesini gözler önüne seriyor. Gerek aksiyonundan gerekse atış mesafesinden çok memnun kaldığım Seabass Minnow 145'ler bundan böyle takım çantamdaki en güvendiğim maket balıklar arasında olacak.

Kendo markası 2014 yılı içerisinde Seabass Minnow 170 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 17 cm boyunda olması planlanan bu modelin hedefinde iri levrek ve kofana gibi büyük yırtıcılar var. En az kardeşi kadar başarılı olacağına inandığım Seabass Minnow 170'i heyecanla bekliyorum.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder